Ik stopte om deze foto te maken terwijl ik aan het joggen was een grote tuin naast …


Ik stopte om deze foto te maken terwijl ik aan het joggen was een grote tuin naast waar ik woon, dus ik loop altijd / jog / ren daar. Ik probeer mijn best te joggen of doe dagelijks oefeningen om mijn lichaam gezond te houden en met een goede houding, hoewel ik graag naar de sportschool ga, maar op veel momenten jog ik buitenshuis wat goed is voor het verlichten van stress en het ontspannen van lichaam en geest, en de tuin waar ik naar toe ga is erg mooi en er zijn bloemen en bomen overal en ik vind het op die manier beter. . . . . #garden #jogging #fitness #health #healthy #keepitfit #keepithealthy #gym #jog #run #running #walk #walking #breathe #free #outdoor #outdoors #inspiration #inspo #motivation #justdoit #nike #adidas #adventure #adventurer #funSource by outdoorkings

Geef een reactie